Παναθηναϊκός: Τοποθετείται το glass floor - Αυξήθηκαν οι σουίτες στο ΟΑΚΑ (pic)

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αλλάξει επίπεδο και τυπικά φέτος με τα έργα στο ΟΑΚΑ να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς

Παναθηναϊκός: Τοποθετείται το glass floor - Αυξήθηκαν οι σουίτες στο ΟΑΚΑ (pic)

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague» από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου να αναφέρουμε ότι οι εργασίες στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου το γήπεδο να πάρει μια εντελώς διαφορετική μορφή.

Πιο αναλυτικά μπήκαν πέντε σουίτες παραπάνω κι αντί για 16 που ήταν το αρχικό πλάνο είναι πλέον 21.

Από εκεί και πέρα τοποθετείται το glass floor όπως φαίνεται στην εικόνα. Ωστόσο αυτές οι πέντε σουίτες δε θα είναι έτοιμες στην έναρξη της Euroleague σαν τις άλλες.

Η τελική πρόβα θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου με στόχο 9 με 10 του ίδιου μήνα να είναι όλα έτοιμα, ώστε να κάνουν προπόνηση οι ομάδες.

Ουσιαστικά αναμένεται να γίνει μια τελική πρόβα για το glass floor όσον αφορά το τι θα δείχνει, πως θα γίνονται οι παρουσιάσεις κι όλα τα σχετικά.

Από εκεί και πέρα η εξέλιξη του glass floor θα μπορεί να φέρει κι άλλα event όπως τένις και να μπορεί να γίνει Grand Slam σε βάθος χρόνου.

Με απλά λόγια θα μεγαλώσει το glass floor και θα υποστηρίζει τα πάντα εκτός από βόλεϊ γιατί θα χρειάζεται να γίνουν τρύπες στο παρκέ. Όλα τα άλλα τ’ άλλα αθλήματα όμως τα υποστήριζει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το glass floor μπορεί να φύγει ή να καλυφθεί αν γίνει κάποια συναυλία.

Έτσι λοιπόν 4 με 5 Οκτωβρίου θα είναι η καταλυτική ημερομηνία, ώστε να ξεκινήσουν οι πρόβες και να μπορέσουν οι ομάδες μετέπειτα να κάνουν προπονήσεις και να παίξουν παιχνίδια.

Τέλος, ότι πρόβλημα υπάρξει θα το αντιμετωπίσει καθώς θα έχει χρόνο μέχρι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Basket League που είναι 19 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr