Ο Κέντρικ Ναν έμαθε την πρώτη του ελληνική λέξη! (vid)

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan Basket League και στις δηλώσεις του αιφνιδίασε, ευχάριστα, όλο τον κόσμο και κυρίως του Παναθηναϊκού.

Ο Κέντρικ Ναν έμαθε την πρώτη του ελληνική λέξη! (vid)

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan Basket League και στον πρόλογό του ήταν ξεχωριστός δείχνοντας πόσο πολύ έχει προσαρμοστεί και του αρέσει η χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο Αμερικάνος άσος του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ξεκινήσει τις ευχαριστίες του λέγοντας «καλησπέρα» στα ελληνικά συνοδευόμενη με ένα πλατύ χαμόγελο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν εμένα. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ μπροστά σε όλους σας σε αυτή τη θέση λαμβάνοντας αυτό το βραβείο. Πραγματικά η τιμή είναι μεγάλη κι εύχομαι σε όλους όσους είναι εδώ να έχουν την καλύτερη σεζόν και όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη . (@newspao.gr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr