Ο πρωταθλητής Ευρώπης έτοιμος για την επόμενη κούπα σε απόδοση 50

Η συλλογή τροπαίων συνεχίζεται στη Ρόδο με 50 απόδοση για το τριφύλλι!

newspao_paosupercup_29.09

O πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκός αρχίζει τη σεζόν και στοχεύει με το «καλημέρα» στο πρώτο τρόπαιο, το Super Cup!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με τον επικό περσινό θρίαμβο όπου πανηγύρισε την Euroleague και την Basket League έχει βάλει τις βάσεις για την κυριαρχία του και φυσικά θέλει να δώσει συνέχεια στους τίτλους!

Οι «πράσινοι» όχι μόνο διατήρησαν ανέπαφο τον κορμό που τους οδήγησε στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά έκαναν και προσθήκες από το… κορυφαίο ράφι, με τον Λορέντζο Μπράουν, τον Ομέρ Γιούρτσεβεν και τον Τσεντί Οσμάν να προσθέτουν κλάση και ποιότητα για τη διατήρηση των κεκτημένων και την κατάκτηση κι άλλων τίτλων!

Ο Παναθηναϊκός ο οποίος πριν από ένα χρόνο άρχισε από το μηδέν την αναδόμησή του σε όλα τα επίπεδα, βρίσκεται στην αφετηρία μιας σεζόν που στοχεύει σε όλους τους τίτλους που διεκδικεί, αρχής γενομένης από το Super Cup του ΕΣΑΚΕ.

Στη Ρόδο ο «Επτάστερος» συμμετέχει στο Final-4 του θεσμού και θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά το 2021.

 

Μοναδική προσφορά* για τη κατάκτηση του Super Cup από τον Παναθηναϊκό

 

Πρώτο εμπόδιο είναι ο Άρης στον ημιτελικό (28/9) και ακολουθεί ο τελικός (29/9) απέναντι σε Ολυμπιακό ή Περιστέρι. Αναμφίβολα το επίπεδο ετοιμότητας δεν είναι το επιθυμητό καθώς αυτά είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μιας μεγάλης σε διάρκεια σεζόν που ακολουθεί, ενώ δεν λείπουν και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να έχει τεθεί νοκ άουτ.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι μόνο η κατάκτηση τίτλων και το Super Cup αν και πρόκειται για τον θεωρητικά λιγότερο σπουδαίο από όλες τις κούπες, είναι στο μυαλό των «πράσινων» που θέλουν να κάνουν ιδανικό ποδαρικό στη σεζόν, στέλνοντας μήνυμα κυριαρχίας! Γι’ αυτό και η κατάκτηση του τίτλου από τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είναι στην «επτάστερη» απόδοση 50 στη Novibet!

 

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr