«Είναι φτιαγμένοι για την κορυφή της Euroleague – Κέρδισαν τον Πρωταθλητή Ευρώπης»

Ο φόργουορντ της Μπόρατς, Μάρκο Γιόσιλο αναφέρθηκε στην Παρτίζαν, την οποία όμως θεωρεί ομάδα φτιαγμένη για την κορυφή διότι κέρδισε τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό.

Πουλήθηκαν πάνω από 7.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του «Επτάστερου» στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν κατάφερε να κατακτήσει την Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του ολοκληρώνοντας ένα θαύμα, καθώς από 17ος που ήταν πρόπερσι, κατάφερε να κάνει μια τρομακτική άνοδο και επιστροφή.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως όταν μια ομάδα κατακτάει την κορυφή της Ευρώπης, τότε αυτόματα άπαντες την υπολογίζουν και τη σέβονται ακόμα περισσότερο απ’ ότι πριν, καθώς είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο φόργουορντ της Μπόρατς, Μάρκο Γιόσιλο θεωρεί πως η Παρτίζαν έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει την ABA League αλλά και την Euroleague, καθώς κέρδισε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο περσινός Πρωταθλητής Ευρώπης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Παρτιζάν είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση της ABA League. Πριν λίγες μέρες κέρδισε τον νυν πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Παρτιζάν είναι φτιαγμένη για την κορυφή της EuroLeague».

Exit mobile version