Ο Ματίας Λεσόρ απάντησε στο ερώτημα «Παναθηναϊκός ή NBA;» το επόμενο καλοκαίρι

Στο μεγάλο ερώτημα αναφορικά με το μέλλον του για την επόμενη σεζόν απάντησε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.

Η Παρί «έκλεισε» μεγαλύτερο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και καθ’ ομολογία είναι και το κορυφαίο «5».

Το step-up του τα τελευταία χρόνια είναι τεράστιο με αποτέλεσμα να γίνει λόγος ακόμα και για το NBA, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ λήγει του χρόνου το καλοκαίρι με τους πράσινους όμως να επιθυμούν την ανανέωσή του, η οποία θα τον κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια στο ΟΑΚΑ.

Ο Λεσόρ πάντως μίλησε στο «sportal.gr» για τους στόχους του τη νέα σεζόν, εξήγησε γιατί έβαλε τα κλάματα μετά τον τελικό της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποκάλυψε και τις συνομιλίες που είχε με τον Εβάν Φουρνιέ, πριν και μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά δεν παρέλειψε ν’ απαντήσει και στο «καυτό» ερώτημα για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ή το NBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το συμβόλαιό του:

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν γύρω μου. Δεν σκέφτομαι πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Έχω ατζέντη, ο οποίος φροντίζει για το τι θα γίνει με την καριέρα μου, αλλά ο στόχος μου τώρα είναι να κερδίσω κι άλλους τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ εδώ. Αυτός είναι ο στόχος. 

Να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει κι άλλο τίτλο, δύο, τρεις, τέσσερις. Έχουμε τέσσερις τίτλους να διεκδικήσουμε, οπότε θέλω και τους τέσσερις».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr