«Κατάπτυστη συμπεριφορά από Αταμάν» - Η Φενέρμπαχτσε για τη χειρονομία στους οπαδούς

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε χθες το απόγευμα στην έδρα της Γαλατασαράι για τα φιλικά προετοιμασίας και οι αντιδράσεις του Εργκίν Αταμάν προκάλεσαν σάλο.

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν καλείται να πάρει την κρίσιμη απόφαση

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Τουρκία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι σ’ ένα φιλικό παιχνίδι, ωστόσο σάλο έχουν προκαλέσει στις τάξεις της Φενερμπαχτσέ οι χειρονομίες του προπονητή του Τριφυλλιού.

Πιο αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης έκανε μία κίνηση με τέσσερα δάχτυλα κι ουσιαστικά έδειχνε το σκορ του αγώνα Γαλατά-Φενέρ, το οποίο είχε λήξει 3-1 υπέρ της Γαλατασαράι.

Η συγκεκριμένη χειρονομία, όπως ήταν λογικό, εξόργισε τόσο τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας όσο και στελέχη αυτής με τον γενικό γραμματέα της Φενέρ, Μπουράκ Κιζιλχάν να δηλώνει τα εξής:

«Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας και συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους ανθρώπους σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και κατάπτυστη συμπεριφορά αυτού του ατόμου, που δεν ταιριάζει στην ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλουμε καν να αναφέρουμε. Ως Φενέρμπαχτσε, θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες και θα κάνουμε ανακοινώσεις ενδιαφέροντος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr