Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός AKTOR με σούπερ δεύτερο ημίχρονο (vid)

Αντίσταση μονάχα για ένα ημίχρονο συνάντησε ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος ήταν καταιγιστικός στο β' μέρος και νίκησε τη Γαλατασαράι με 85-56 στην Τουρκία.

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός AKTOR με σούπερ δεύτερο ημίχρονο (vid)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εκκωφαντικό κάρφωμα του Ναν στο ανοικτό γήπεδο (0-2). Από ωραία ασίστ του Ναν ο Παπαπέτρου σημείωσε νέο κάρφωμα στην τουρκική ρακέτα (5-6). Ο Γκραντ κέρασε μια φοβερή τάπα στον Λίβινκστον.

Ο Ναν με λέι απ έφερε το double score στην αναμέτρηση (6-12). Με σουτ μέσης απόστασης ο Οσμάν διαμόρφωσε το σκορ στο 8-14. Ο Γκριγκόνις κατέβασε μπάλα και πήρε γκολ-φάουλ έπειτα από προσωπική προσπάθεια (11-17).

Στο β δεκάλεπτο ο Γκραντ με τρίποντο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο +9 (17-26). Από το χέρι του Σαμοντούροβ από τη γραμμή των βολών οι πράσινοι πήγαν για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά (17-28). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στους 4 πόντους με τον Αταμάν να παίρνει τάιμ άουτ (28-32).

Παρά τη μικρή διακοπή από τον πράσινο τεχνικό οι Τούρκοι ισοφάρισαν στους 32 πόντους. Ο Γκραντ έβαλε και πάλι σε θέση ισχύος τον Παναθηναϊκό, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισορροπία των 34 πόντων.

Με την έναρξη του β ημιχρόνου ο Γκριγκόνις έριξε τρίποντη βόμβα, ακολούθησε χτύπημα του Ναν στον αιφνιδιασμό για το τάιμ άουτ των γηπεδούχων (36-40). Ο Παπαπέτρου πήγε μέχρι τη ρακέτα για το +10 του Τριφυλλιού (36-46). Στην 3η περίοδο ο Αταμάν έριξε στη μάχη και τον Καλαϊτζάκη, οι Πρωταθλητές Ευρώπης σημείωσαν το καλύτερό τους δεκάλεπτο σε άμυνα-επίθεση (45-58).

Ο Παναθηναϊκός πάτησε στο προβάδισμά του, τα πόδια λύθηκαν και η διαφορά έφτασε σε τεράστια διαστάσεις πιστοποιώντας τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων. Ο Οσμάν ευστόχησε σε τρίποντο, τη σκυτάλη παρέλαβε ο Γιουρτσεβέν (51-75). Το παιχνίδι τελείωσε 56-85.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 34-34, 45-58, 56-85

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Μωραϊτης, Γκραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Οσμάν, Παπαπέτρου, Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροφ, Μήτογλου, Χουάντσο, Γιουρτσεβέν, Λεσόρ

YouTube video player

Exit mobile version