Παναθηναϊκός: Καταλάβατε ποιος παρουσίασε το «Παύλος Γιαννακόπουλος»;

Μια γνώριμη φωνή ακούστηκε από τα μεγάφωνα του Καλλιμάρμαρου στο τουρνουά του Παναθηναϊκού «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παναθηναϊκός: Καταλάβατε ποιος παρουσίασε το «Παύλος Γιαννακόπουλος»;

Τον ρόλο του παρουσιαστή στο ιστορικό event του Τριφυλλιού επιμελήθηκε ο Θάνος Κιούσης.

Το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο μπορεί να μη λέει πολλά σε αρκετό κόσμο, ωστόσο, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον διασκεδαστή «Τόνι Σφήνο»!

Ο Τόνι Σφήνος είναι Έλληνας τραγουδιστής και performer που μέσα από τα μουσικοχορευτικά του shows έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο κοινό.

Τόσο ο χαρακτήρας που υποδύεται όσο και η αισθητική των τραγουδιών του, διατηρούν στοιχεία από τις δεκαετίες των 60s και 70s.

Γεννήθηκε το 1978 στον Άγιο Ελευθέριο, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης, αρχαιολόγος ή γιατρός, ωστόσο τον κέρδισε τελικά η μουσική.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος παλιότερα, θαύμαζε αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς, όπως τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και την Τζένη Καρέζη.

Από ξένους καλλιτέχνες, θαύμαζε τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τους Monty Pythons.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr