Αδιανόητο: Σφυρίζουν και τη νέα σεζόν οι Παπαπέτρου-Θεονάς μετά το Game 4

Μετά από μια από τις χειρότερες διαιτησίες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ οι Παπαπέτρου και Θεονάς πήραν παράταση για να σφυρίξουν και τη νέα σεζόν.

Αδιανόητο: Σφυρίζουν και τη νέα σεζόν οι Παπαπέτρου-Θεονάς μετά το Game 4

Το Game 4 των περσινών τελικών της Stoiximan GBL αποτέλεσε… μνημείο ντροπής για το ελληνικό μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν τον Παναθηναϊκό Aktor στο ΣΕΦ προηγούμενοι με 2-1 στη σειρά, όμως οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν τα… έβαλαν με όλους και έφτασαν στο διπλό.

Το τι είχε ακολουθήσει εκείνη την αναμέτρηση άπαντες θυμούνται. Όλοι είχαν δει την διαιτησία των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά και τα σχετικά βίντεο «μιλούσαν» από μόνα τους.

Η ΕΟΚ, βέβαια, δεν είχε πάρει επίσημα θέση για τον «τελικό της ντροπής». Αυτό, μέχρι πριν από μερικές ώρες…

Τελικά, οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ, πήραν θέση, έστω και με τον… τρόπο τους, ύστερα από μερικούς μήνες. Πώς το έκαναν αυτό;

Η ελληνική ομοσπονδία αποφάσισε να κρατήσει στους πίνακες διαιτησίας του Πέτρο Παπαπέτρου και Γιώργο Θεονά, παρά το γεγονός πως είχαν ξεπεράσει το ηλικιακό όριο.

Φαίνεται πως στην ΕΟΚ θεώρησαν ότι οι δύο ρέφερι είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να σφυρίζουν κανονικά και τη σεζόν 2024 – 2025.

Ως εκ τούτου, η ομοσπονδία έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα για «παράταση ενεργούς δράσης» των παραπάνω διαιτητών, ενώ… πέρασε παράλληλα και τα δικά της μηνύματα, με τη στάση που επέλεξε να κρατήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr