Λάρκιν για Παναθηναϊκό: «Η ατμόσφαιρα είναι απίθανη, δεν μπορείς να το αντιγράψεις αυτό!» (vid)

Ο Σέιν Λάρκιν παραχώρησε δηλώσεις στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στάθηκε στην ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR.

Λάρκιν για Παναθηναϊκό: «Η ατμόσφαιρα είναι απίθανη, δεν μπορείς να το αντιγράψεις αυτό!» (vid)

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα “Amerikanos24”:

Για την φετινή Εφές:

«Πιστεύω πως θα δείτε την Εφές που έχετε συνηθίσει. Διορθώσαμε κάποια προβλήματα που είχαμε και έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Νομίζω πως θα συνεχίσουμε από την προηγούμενη σεζόν που πολλοί βγήκαν μπροστά.»

Για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο:

«Ποτέ δεν ήμουν μέρος ενός event σαν αυτό. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι απίθανη. Δείχνει πόσο θέλουν οι φίλαθλοι να έχουν ακόμη μια σπουδαία ομάδα και να κάνουν ό,τι έκαναν πέρσι. Βλέπεις πως το ήθελαν εδώ και καιρό.

Όσο ήμουν στην Ευρωλίγκα δεν είχαν γνωρίσει κάποια επιτυχία και το να βλέπεις τέτοιο κοινό με τόσο καλή ομάδα είναι… απλά δείτε το. Δεν μπορείς να το αντιγράψεις αυτό.»

Για τον Τζόρνταν Νουόρα:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Νουόρα. Μπορεί να είναι ο καλύτερος σκόρερ που έχω παίξει μαζί του στην Ευρώπη. Ο Βάσα (Μίτσιτς) είναι τρομερός σκόρερ, αλλά είναι και δημιουργός.

Ο Νουόρα είναι καθαρός σκόρερ και μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους. Με το μέγεθός του, μπορεί να πάει στο ποστ, από εξώ, με iso, με πικ εν ρολ. Έχει όλα όσα χρειαζόμαστε να έχει.»

Για την ατάκα του Χουάν Τοσκάνο Άντερσον:

«Είναι λάθος ατάκα. Πριν μιλήσεις για κάτι, πρέπει να το ζήσεις. Κάποιος που δεν έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο, που δεν έχει παίξει στην Ευρωλίγκα και δεν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα και το να παίζεις απέναντι σε αυτούς τους παίκτες, (το να το πει αυτό) είναι ασέβεια.

Στο τέλος της ημέρας, αν θέλει, μπορεί να έρθει να το ανακαλύψει μόνος του. Τότε θα δούμε τι έχει να πει, εάν κάποιος θέλει να τον υπογράψει. Προφανώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr