Παναθηναϊκός: Ωρα… Μωραϊτη;

Πάνω που γράφαμε για την αναγκαιότητα να έχει η ομάδα “βαθύ” ρόστερ ώστε να προλαβαίνει καταστάσεις, τραυματισμούς και ντεφορμαρίσματα, να τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών πριν το Σούπερ Καπ.

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 80-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μπράουν, Σλούκας, Καλαϊτζάκης για αρχή και ποιος ξέρει τι ακολουθεί. Ορθώς έπραξε το κλαμπ κι έφερε έτοιμους παίκτες να βοηθήσουν, κανείς δεν περισσεύει, όλοι θα έχουν την χρησιμότητά τους, ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι με rotation 8-9 παικτών κάθε φορά έτρεμε το φυλλοκάρδι σου.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι καπάτσος και πανέξυπνος κόουτς με πολύ υψηλή αντίληψη κι ανεπτυγμένο ένστικτο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι προπονητής που χτίζει πάνω στο ένστικτο και την έμπνευση, δεν είναι σχολής Ίβκοβιτς ή Ομπράντοβιτς γιατί δεν επιδιώκει να πάει πραγματικά βαθιά πνευματικά προετοιμάζοντας ή κοουτσάροντας ένα παιχνίδι διπλοτσεκάροντας κάθε λεπτομέρεια.

Φυσικά για να επαφίεται ο προπονητής στην κλάση των αθλητών του, αυτοί οφείλουν να είναι υγιείς και δυνατοί. Το timing αυτή την στιγμή κάθε άλλο παρά ευνοϊκό το λες για τον πρωταθλητή που έχει τους κουμανταδόρους του σε προβληματική κατάσταση και δεν αποκλείεται στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό, ένας από τους οργανωτές να είναι ο Δημήτρης Μωραϊτης.

Exit mobile version