Παναθηναϊκός: Το φθινόπωρο ο Ναν είναι ο παίκτης που θα κοιτάζουν όλοι...

Αν εξαιρέσουμε την τάση του καμιά φορά να σεληνιάζεται και να θέλει να κερδίσει όλη την πεντάδα του αντιπάλου βάζοντάς την μέσα στο καλάθι, υπήρξαν στιγμές που ο Κέντρικ Ναν ήταν απόλαυση στον αγώνα με την Παρτιζάν.

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μεταγραφή μετά τον... Νάν!

Σε παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο, που θύμιζε πολύ την χώρα του ο Αμερικανός ήταν μεν άστοχος, αλλά η άμυνα των Σέρβων υπήρξαν φάσεις που δεν προλάβαινε καν να τον δει. Με τον Σλούκα ανέτοιμο η ομάδα θα μπει στη σεζόν με κύριο εκφραστή της επιθετικής τακτικής και της υλοποίηση των θέλω της στο παρκέ, τον Κέντρικ.

Η αίσθηση που σου μεταδίδεται παρακολουθώντας τον είναι πως τον αντίπαλο δεν τον βλέπει στην καλή του βραδιά. Είναι φρέσκος, καλοπροπονημένος, έχει δουλέψει κι άλλο την ταχύτητα και την έκρηξη του για να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα πιο καλά στα καθήκοντά του. Πάνω από όλα, πνευματικά βρίσκεται σε ένα δικό του ξεχωριστό επίπεδο στο οποίο αυτή τη στιγμή κανείς άλλος στην Ευρωλίγκα δε χωρά.

Ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζει καταστάσεις και κυρίως αποκωδικοποιεί δεδομένα και αμυντικά τρικ είναι μοναδικός. Η εμπειρία του και οι κώδικες συνεργασίας που έχει αναπτύξει μέσα από τη συνύπαρξη με το σύνολο τον βοηθούν σημαντικά. Το φθινόπωρο ο Ναν είναι ο παίκτης που θα κοιτάζουν όλοι…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr