Δημοσιογράφοι Σέλτικς: «Θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό με 50 πόντους»

Δύο δημοσιογράφοι των Μπόστον Σέλτικς αναφέρθηκαν στην ιδέα που είχε τεθεί, ώστε να παίξει ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός με τους Πρωταθλητές του NBA.

Δημοσιογράφοι Σέλτικς: «Θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό με 50 πόντους»

Συγκεκριμένα δύο δημοσιογράφοι των Μπόστον Σέλτικς μίλησα σε podcast που πραγματοποίησαν για το ενδεχόμενο να παίξουν οι Πρωταθλητές του NBA με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατέκτησε την Euroleague τη φετινή χρονιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ιδέα τους άρεσε αρκετά και στον διάλογο που είχαν κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη και θα ηττηθεί με 50 πόντους διαφορά αν γίνει αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

«Αυτό το κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός και μου αρέσει. Τους ξέρω. Αυτοί κέρδισαν την Euroleague, συγχαρητήρια. Αυτοί κέρδισαν την ομάδα μου τον Ολυμπιακό. Τώρα ο Ολυμπιακός είναι από τον Πειραιά όπου από εκεί είναι ο πατέρας μου.

Μοιάζει λίγο με τον Παναθηναϊκό που είναι από την Αθήνα. Φοράει πράσινα και άσπρα και έχουν ίδια στοιχεία με τους Σέλτικς fans.

Ο προπονητής τους μετά την κατάκτηση της Euroleague είπε πως για να είναι πρωταθλητές κόσμου οι Σέλτικς θα πρέπει να παίξουν με τον Παναθηναϊκό και να τον κερδίσουν. Αυτό είναι είναι φανταστικό.

Εγώ λέω να πάμε και να τους κερδίσουμε. Το αγαπώ αυτό γιατί πρώτα απ’ όλα αν οι Σέλτικς παίξουν με τον Παναθηναϊκό θα τον διαλύσουν. Οι Σέλτικς θα κερδίσουν με 50 πόντους, είμαι σίγουρος».

Δείτε όλο το σχετικό διάλογο:

Exit mobile version