Άλμπα-Παναθηναϊκός: Ταξίδι με τον Επτάστερο στο Βερολίνο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας κόντρα στην Άλμπα.

Άλμπα-Παναθηναϊκός: Ταξίδι με τον Επτάστερο στο Βερολίνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group, σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιστρέψετε στην πόλη που γράφτηκε η ιστορία του 7ου αστεριού και να ακολουθήσετε την ομάδα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν 2024/25, κόντρα στην Alba Berlin (03/10, 19:45).

Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο (2-4 Οκτωβρίου) και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Στο εν λόγω ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, οι φόροι αεροδρομίου, η διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, τα μεταφορικά έξοδα, καθώς και η ασφάλεια αστικής ευθύνης!

Το πακέτο για το Βερολίνο, που αφορά τις ημερομηνίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, έχει κόστος 560€ σε δίκλινο δωμάτιο και 650€ σε μονόκλινο.

  • Οι τιμές που αναφέρονται ισχύουν ανά άτομο

·      Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

·      Τηλεφωνικά (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002659 και 6978114517 ή μέσω mail στο paocharter@aktinatravelgroup.com

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr