Αφοπλιστικός Μάικ Τζέιμς για Παναθηναϊκό!

Ο Μάικ Τζέιμς λίγο πριν την έναρξη της Euroleague μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την ομάδα που έχει δομήσει.

«Τρόλαρε» τους Ολυμπιακούς η Μονακό για Τζέιμς: «Έχει πλάκα να φαντασιώνεστε!» (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Ουνικάχα Μάλαγα για Super Cup Ισπανίας και μάλιστα ο Τσους Ματέο βγήκε και παραδέχθηκε πως η ομάδα του θέλει ενίσχυση ειδικά μετά και την αποχώρηση του Γκερσόν Γιαμπουσελέ για τους Σίξερς.

Από εκεί και πέρα με αφορμή αυτή την ήττα ο Μάικ Τζέιμς έπιασε διάλογο με έναν χρήστη στο «Χ» λέγοντας μεταξύ τους:

«Η Ουνικάχα κατέκτησε το ισπανικό Supercopa απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αλλά ο Μάικ Τζέιμς λέει ότι είναι καλύτεροι. Είναι αστείο από μόνο του».

Τότε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό απάντησε: «Κέρδισαν ένα παιχνίδι και τώρα είναι οι καλύτεροι! Και η Ρεάλ δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός».

Δείτε το διάλογο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr