Παναθηναϊκός: Οι τραυματισμοί επηρεάζουν τους ξένους στο Super Cup, ποιοι οι σίγουροι

Το Τριφύλλι ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τους τραυματισμούς να... αναστατώνουν τα σχέδια του.

Παναθηναϊκός: Οι τραυματισμοί επηρεάζουν τους ξένους στο Super Cup, ποιοι οι σίγουροι

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναγκάζουν τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του να προσαρμόσουν διαφορετικά το πλάνο τους.

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για λίγα λεπτά νιώθοντας ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με τις εξετάσεις να δείχνουν το τελικό πόρισμα σύντομα. Όσον αφορά τον Λορέντζο Μπράουν ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή και προστατεύεται ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή.

Τα άσχημα ήταν στην περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, χάνοντας τις μονομαχίες του Super Cup καθώς και τις πρεμιέρες σε Euroleague και Basket League.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Επτάστερου καλείται να δηλώσει έξι ξένους στη λίστα του για το Σούπερ Καπ, με τις δυσκολίες που προέκυψαν να… σφίγγουν εκ νέου τον κλοιό.

Και αυτό, γιατί με την απώλεια του Έλληνα σέντερ, θεωρείται δεδομένη η παρουσία των Λεσόρ και Γιουρτσεβέν στην «πράσινη» αποστολή, ενώ Κέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ θα πρωτοστατήσουν ελέω των δοκιμασιών που έχουν βρει τους Σλούκα & Μπράουν.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να πάρει βασική θέση στο πλάνο, ενώ η δυσκολία της επιλογής έγκειται στο δίπολο Οσμάν – Γκριγκόνις, καθώς ένας από τους δύο πρέπει να μείνει εκτός.

Exit mobile version