Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Απών ο Βαγγέλης Λιόλιος και η Ομοσπονδία
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο ιθύνων νους της Ομοσπονδίας Ντίνος Σβερκούνος είχαν κληθεί προσωπικά αλλά δεν έδωσαν το παρών στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με την πρωτοβουλία να διοργανώσει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.
Το παρών έδωσαν αρκετά μεγάλες προσωπικότητες σε μια διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο προς τιμήν του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όμως η απουσία ορισμένων σημαντικών ανθρώπων ήταν εμφανής και σίγουρα δεν κρίνεται ως σωστή.
Πιο αναλυτικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προσκαλέσει και κρατήσει θέσεις για τον πρόεδρο της ΕΟΚ αλλά και τον Σβερκούνο. Η Ομοσπονδία έστειλε τον Γιάννη Ηλιόπουλο που κατέχει τη θέση του εκπροσώπου του ΕΣΑΚΕ.
Από τον ΕΣΑΚΕ ήταν άπαντες παρόντες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διαφορά στην εκπροσώπηση ανάμεσα στους δύο φορείς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Λεσόρ, Οτούρου και ένας συνοδευτικός - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με τα λεφτά»
- Chat GPT: Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Η «χρυσή γενιά» του Παναθηναϊκού: Οι 4 παίκτες «χρυσάφι» για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που θέλει ο Μπενίτεθ για την επίθεση
- «Τελειώστε» τον Ολυμπιακό: Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός ως τρίτος