Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Απών ο Βαγγέλης Λιόλιος και η Ομοσπονδία

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο ιθύνων νους της Ομοσπονδίας Ντίνος Σβερκούνος είχαν κληθεί προσωπικά αλλά δεν έδωσαν το παρών στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τελειώνει ο Πιτσίλκας από την ΚΕΔ!

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με την πρωτοβουλία να διοργανώσει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.

Το παρών έδωσαν αρκετά μεγάλες προσωπικότητες σε μια διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο προς τιμήν του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όμως η απουσία ορισμένων σημαντικών ανθρώπων ήταν εμφανής και σίγουρα δεν κρίνεται ως σωστή.

Πιο αναλυτικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προσκαλέσει και κρατήσει θέσεις για τον πρόεδρο της ΕΟΚ αλλά και τον Σβερκούνο. Η Ομοσπονδία έστειλε τον Γιάννη Ηλιόπουλο που κατέχει τη θέση του εκπροσώπου του ΕΣΑΚΕ.

Από τον ΕΣΑΚΕ ήταν άπαντες παρόντες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διαφορά στην εκπροσώπηση ανάμεσα στους δύο φορείς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr