Παναθηναϊκός: Σοβαρή ζημιά με Αντετοκούνμπο, αγωνία για Σλούκα

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο Super Cup της Ρόδου.

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Αντετοκούνμπο - Τέλος το ματς και για Λεσόρ!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε το δικό του πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε κι όταν έγινε αυτό και ο Εργκίν Αταμάν τον είχε στη διάθεσή του, τα πράγματα δεν είχαν θετική κατάληξη.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Παρτίζαν στον δεξιό αντίχειρα με το πρόβλημα να είναι σοβαρό, καθώς θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, χάνοντας το Super Cup και τις πρώτες αγωνιστικές Euroleague, Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών εβδομάδων.

Από εκεί και πέρα ο Λορέντζο Μπράουν συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί. Προφανώς, οι δυο τους δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Τουρκία. Tέλος, ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο καθώς ένιωσε μια ενόχληση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr