Ποκουσέφσκι για το ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εκπληκτικό γεγονός, φανταστικό»

Ο άσος της Παρτίζαν, Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποθέωσε με δηλώσεις του το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που έλαβε χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ποκουσέφσκι για το ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εκπληκτικό γεγονός, φανταστικό»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Παρτίζαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στα πλαίσια του φοβερού event που διοργανώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ με τον Αλεξέι Ποκουσέφκσι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα εκπληκτικό γεγονός. Είμαστε χαρούμενοι που παρευρεθήκαμε. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε ως ομάδα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Βελτιωθήκαμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο να παίξουμε σε εξωτερικό χώρο γιατί φυσούσε στην αρχή του παιχνιδιού, οπότε κοιτάζαμε πώς να σουτάρουμε, αλλά συνολικά ήταν φανταστικό. Κάνω ό,τι μπορώ, ό,τι μου ζητηθεί και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr