Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο Καλλιμάρμαρο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε μέσω Instagram τον κόσμο που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Γιαννακόπουλος: «Έβλεπα τον Αταμάν με τα μπλε και έλεγα...» - Η ιστορία με Ομπράντοβιτς

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη διεξαγωγή του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο συγκεκριμένο event, καθώς του έχει απαγορευτεί η παρουσία σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ΚΑΕ που εργάστηκαν και σχεδίασαν το χθεσινό, στις αρχές που έδωσαν τις απαραίτητες άδειες, αλλά πάνω απ’ όλα στους 35.000 που τίμησαν με την παρουσία τους το 6ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”».

Δείτε τη δημοσίευση:

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Γιαννακόπουλου για το Καλλιμάρμαρο

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr