Καλούτα για Παναθηναϊκό: «Ιστορικής σημασίας αυτό που έγινε στο Καλλιμάρμαρο, αγαπημένος μου είναι ο Ναν» (vid)

Ο παρουσιαστής, Ζερόμ Καλούτα που είναι και φίλαθλος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Καλούτα για Παναθηναϊκό: «Ιστορικής σημασίας αυτό που έγινε στο Καλλιμάρμαρο, αγαπημένος μου είναι ο Ναν» (vid)

Ο Ζερόμ Καλούτα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του, τα οποία είναι πράσινα και μάλιστα δεν μπορούσε να μη δε σχολιάσει την εκπληκτική γιορτή που έγινε στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Πιο αναλυτικά ο Καλούτα ταν καλεσμένος στηνεκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεγάλο θέμα των τελευταίων ωρών που είναι το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πριν σε αποχαιρετήσουμε, γιατί μας πιέζει ο χρόνος, ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης από τον εφτάστερο; Εμένα είναι ο Ναν», του είπε ο επίσης Παναθηναϊκός, Τάσος Ιορδανίδης, που παρουσιάζει την εκπομπή.

«Κι εμένα ο Ναν», απάντησε εκείνος.

Δείτε το βίντεο:



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr