Έπαθε πλάκα με τη διοργάνωση του Παναθηναϊκού ο Μάικ Τζέιμς!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς δεν παρέλειψε να σχολιάσει το τουρνουά που διοργάνωσε η πράσινη ΚΑΕ για τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο στο Καλλιμάρμαρο.

Απάντησε σε φίλο του Ολυμπιακού ο Τζέιμς: «Αυτό είναι το πρόβλημα με όλους εσάς!» (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξε μέλος του τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο πλέον οι δρόμοι των δύο πλευρών έχουν χωρίσει με τον Αμερικάνο guard να συνεχίζει την καριέρα του στην Μονακό.

Από εκεί και πέρα ο άσος της γαλλικής ομάδας δεν παρέλειψε να σχολιάσει και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έλαβε χώρα στο Καλλιμάρμαρο και ήταν φανταστικό, όπως ανέφερε.

Πιο αναλυτικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Το τουρνουά σε εξωτερικό χώρο είναι φανταστικό», με τους φίλους του Παναθηναϊκού να εκφράζουν την αγάπη τους στα σχόλια.

Δείτε τη δημοσίευση:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr