Απίθανος Λεσόρ: Ο λόγος που ζήτησε να παίξει στο Καλλιμάρμαρο

Απίθανος Ματίας Λεσόρ για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Απίθανος Λεσόρ: Ο λόγος που ζήτησε να παίξει στο Καλλιμάρμαρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσο ήθελε να παίξει μπροστά σε αυτό το υπερθέαμα: «Ήθελα πολύ να παίξω και να ζήσω την στιγμή, ωστόσο οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ παραπάνω. Συμφώνησα με τον κόουτς Αταμάν να παίξω για κάποια λεπτά, προκειμένου να ζήσω από μέσα στο παρκέ όλες αυτές τις στιγμές».

Για την εμπειρία που έζησε μπροστά σε τόσο κόσμο:«Η εμπειρία που ζήσαμε ήταν μοναδική, ενθουσιαστήκαμε όλοι οι παίκτες. Εγώ έχω παίξει ξανά σε ανοιχτό γήπεδο, κάθε καλοκαίρι παίζω σε ανοικτά γήπεδα.»

Για την έκβαση της αναμέτρησης και την ήττα:«Είναι προτιμότερο να χάνεις τώρα που είναι αρχή της σεζόν και να κερδίζεις στα επίσημα παιχνίδια. Για να γίνει αυτό πρέπει ο καθένας να μάθει τον ρόλο του και όλοι πρέπει να συντονιστούμε στην ίδια κατεύθυνση. Έχουμε ακόμα δουλειά είναι ακόμα preseason. Επιτρέπονται τα λάθη, υπάρχει χρόνος για να τα διορθώσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr