«Λύγισε» από την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε στο Καλλιμάρμαρο από την Παρτιζάν και τις… απουσίες. Μοναδική ατμόσφαιρα από 35.000 οπαδούς του Τριφυλλιού σε ένα ιστορικό event.

«Λύγισε» από την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο ο Παναθηναϊκός AKTOR

Σε ένα παιχνίδι, πάντα με ιδιαιτερότητες, στο ανοικτό γήπεδο ο Παναθηναϊκός AKTOR έμεινε χαμηλά στην επίθεση (2-8) με τον Παπαπέτρου να πετυχαίνει το μοναδικό καλάθι των πρασίνων μέχρι το τηλεοπτικό τάιμ άουτ.

Ο Γιουρτσεβέν έσπασε το ρόδι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (4-8). Οι Σέρβοι ξέφυγαν με τρίποντο του Γουάσινγκτον και κάρφωμα του Ντέιβις (6-15). Με τις δύο ομάδες να έχουν δύσκολη προσαρμογή στο παρκέ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 8-15.

Ο Τζόουνς συντήρησε τη διαφορά στους 8 πόντους για την Παρτιζάν (14-22). Από ένα ζευγάρι βολών του Γκριγκόνις οι πράσινοι μείωσαν στους 5 (21-26). Με σουτ τριών πόντων ο Κέντρικ Ναν ξεσήκωσε τους 35.000 οπαδούς στο Καλλιμάρμαρο (24-30). Η ομάδα του Ομπράντοβιτς απέκτησε διαψήφια απόσταση, την οποία έσβησε ο Γκραντ με σουτ στο φινάλε του ημιχρόνου (27-36).

Στο β ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα και με τρίποντο του Χουάντσο το σκορ έγινε 37-42. Η αντίδραση του Τριφυλλιού δεν είχε διάρκεια σε όλο το 3ο δεκάλεπτο, τουναντίον, οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στο +14 (43-57).

Ο μετρ… τέτοιων καταστάσεων, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκανε διαχείριση στο 4ο δεκάλεπτο, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς Λεσόρ-Αντετοκούνμπο-Σλούκα. Ο Παπαπέτρου με δυο καλάθια ζέστανε την ατμόσφαιρα (62-69). Το παιχνίδι έληξε 64-75.

Τα δεκάλεπτα: 8-15, 27-36, 43-57, 64-75

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Οσμάν, Ναν, Γκραντ, Σλούκας, Γκριγκόνις, Μωραΐτης, Σαμοντούροβ, Λεσόρ, Γιουρτσεβέν, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου

Παρτίζαν (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Ντέιβις, Λούντμπεργκ, Τζόουνς, Ντιλικινά, Γουάσινγκτον, Κοπρίβιτσα, Νάκιτς, Ποκουσέφσκι, Μπράουν, Μπόνγκα, Τζόουνς

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr