Παναθηναϊκός: Το πλάνο με τις νέες φανέλες - Πότε θα κυκλοφορήσουν

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παρουσιάσει και τις νέες φανέλες του για την επόμενη σεζόν, οι οποίες δεδομένα θα έχουν δύο σημαντικές αλλαγές με πέρυσι.

Άρης - Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα του Τριφυλλιού για τον ημιτελικό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σιγά-σιγά σε διαδικασία ξεκινήματος των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή άπαντες ζουν και αναπνέουν για το ιστορικό event «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Magic Euroleague» αναμένεται να παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις τους, όμως το πότε θα γίνει αυτό δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Δεδομένα ο «Επτάστερος» θα συνεχίσει άλλο λίγο με την λευκή εμφάνιση μέχρι να κυκλοφορήσουν οι νέες φανέλες που θα έχουν το χρυσό patch της Euroleague, αλλά φυσικά και το έβδομο αστέρι ραμμένο.

Τέλος, οι φίλαθλοι θα μπορούν να τις προμηθευτούν από την μπουτίκ της ομάδας, η οποία από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ ανακαινιστεί πλήρως, όλοι οι γύρω χώροι του αναμένεται να λειτουργούν καθημερινά κι όχι μόνο τις ημέρες που θα διεξάγονται αγώνες.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr