Παναθηναϊκός: Εκλεκτοί καλεσμένοι και πολλές εκπλήξεις στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ξεχωριστό αναμένεται να είναι το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε λίγες ώρες.

Παναθηναϊκός: Εκλεκτοί καλεσμένοι και πολλές εκπλήξεις στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όμως αυτή τη φορά τα πάντα αναμένεται να είναι διαφορετικά, καθώς οι πράσινοι πήραν μια σπουδαία ιστορία που θα γράψει ιστορία.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θ’ ανοίξει τις πύλες του, για να φιλοξενήσει ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για μια τεράστια προσωπικότητα του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα με την ιστορία που θα γραφτεί σε λίγες ώρες να είναι… μοναδική!

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ένας από τους πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους που θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο σήμερα θα είναι και ο General Manager των Σικάγο Μπουλς, Μαρκ Έβερσλι.

Τέλος, όπως μεταδόθηκε επίσης στην εκπομπή «Magic Euroleague», αναμένονται πολλές εκπλήξεις με τον Παναθηναϊκό να έχει ως κεντρικό στόχο να συνδέσει μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά το αθλητικό με το πολιτιστικό στοιχείο μέσω των όσων θα λάβουν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων.

Exit mobile version