Υπερπαραγωγή: Κάλυψη με 16 κάμερες και 4 drones – Θα δείξουν τα πάντα από το Παναθηναϊκό Στάδιο

Η ΕΡΤ σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό έχει ετοιμάσει ένα πραγματικό τηλεοπτικό υπερθέαμα για το σημερινό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παναθηναϊκός: Τοποθετήθηκε το παρκέ στο Καλλιμάρμαρο! (pics)

Το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και το γεγονός ότι πραγματοποιείται στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ένα γεγονός που αν μη τι άλλο θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού, κι όχι μόνο, αθλητισμού.

Από εκεί και πέρα η πράσινη ΚΑΕ με την ΕΡΤ αναμένεται να μας παρουσιάσουν ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα, καθώς το τουρνουά αναμένεται να καλύψουν 16 κάμερες και θα υπάρχουν κι άλλα 4  drones.

Να αναφέρουμε ότι τα 2 drones θα είναι της ΕΡΤ και τα άλλα 2 θα προστεθούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συμφώνησε με την κρατική τηλεόραση, καθώς στόχος της ήταν το τουρνουά να μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα επί της ουσίας θα επιχειρήσει τη σύνδεση που ενώνει ένα εικονικό ιστορικό τρίγωνο και αποτελεί την καρδιά της πρωτεύουσας: Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Καλλιμάρμαρο…

Exit mobile version