Αποκάλυψη Παπαπέτρου: «Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Παναθηναϊκού τόσο διαχρονικά όσο και σε τρόπαια.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ρωτήθηκε στην ΕΡΤ για τον πιο δύσκολο αντίπαλο φέτος στην EuroLeague αποκαλύπτοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι για εκείνον ο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος αντίπαλος της ομάδας του σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλες οι ομάδες θεωρώ ότι έχουν δυναμώσει. Κλασσικά θα πω τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια, και διαχρονικά. Αλλά και άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί πολύ, και η Φενερμπαχτσέ και ο Ολυμπιακός και η Μονακό, οπότε θα είναι πολύ ανταγωνιστική η EuroLeague».

Δείτε το βίντεο:



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr