Παναθηναϊκός: Η τηλεοπτική μετάδοση του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Κλείδωσε η τηλεοπτική μετάδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο και θα γράψει τη δική του μοναδική ιστορία.

Παναθηναϊκός: Πάνω από δύο... ΟΑΚΑ η χωρητικότητα στο Καλλιμάρμαρο!

Από το Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας η ΕΡΤ, θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις, από την ΕΡΤ3 και το ERT World, το 6ο Διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/9).

Στο τουρνουά το οποίο διοργανώνεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε ανοιχτό γήπεδο, αυτό του σταδίου της πόλης των Αθηνών, συμμετέχουν η Anadolu Efes Istanbul, η Maccabi Playtika Tel Aviv, η Partizan Mozzart Bet Belgrade και ο οικοδεσπότης Παναθηναϊκός AKTOR, εκ των κορυφαίων συλλόγων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στις 19:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Anadolu Efes Istanbul – Maccabi Playtika Tel Aviv και στις 22:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Partizan Mozzart Bet Belgrade – Παναθηναϊκός AKTOR.

Όλη η μπασκετική δράση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και την ERT WORLD, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες απανταχού να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Exit mobile version