Εργκίν και Σαρπ Αταμάν έδωσαν το σύνθημα για το 8ο Ευρωπαϊκό! (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν και ο γιος του, Σαρπ, δεν μπορούν να περιμένουν, ώστε ν’ αρχίσει η νέα σεζόν, καθώς έχουν την ίδια δίψα με πέρυσι και θέλουν να κατακτήσουν κι άλλα τρόπαια.

Εργκίν και Σαρπ Αταμάν έδωσαν το σύνθημα για το 8ο Ευρωπαϊκό! (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν και ο γιος του, Σαρπ, έδωσαν το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα πατέρας και γιος ανέβασαν μια φωτογραφία που είναι μαζί με τη λεζάντα να γράφει: «Είμαστε έτοιμοι. Είστε έτοιμοι για το back to back».

Είναι δεδομένο πως τόσο ο Εργκίν Αταμάν (πρωτίστως) όσο και ο γιος του (δευτερευόντως) έχουν την ίδια δίψα με πέρυσι και θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr