Παναθηναϊκός: Ο Σλούκας αποκάλυψε πότε σκοπεύει να σταματήσει!

Ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε μια συνέντευξη στο «sportal.gr» αποκαλύπτοντας μάλιστα πότε σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ.

Σλούκας: «Στενάχωρο που δεν ήμουν στο αντίο του Πρίντεζη - Έδειξα τα αστέρια στο ΣΕΦ» (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της περασμένης σεζόν με τον ίδιο να κατακτάει την 4η Euroleague της καριέρας του με τρίτη διαφορετική ομάδα.

Μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «sportal.gr» αποκάλυψε και το πότε σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ, βάζοντας τέλος σε μια γεμάτη και τεράστια καριέρα.

Αναλυτικά η αποκάλυψή του:

«Νομίζω ότι δε θα τραβήξω πολύ την ιστορία Κώστας Σλούκας, σε 2-3 χρόνια θα σταματήσω. Έτσι νομίζω. Όταν τελειώνει το συμβόλαιό μου. Νομίζω δε θα τραβήξει πολύ παραπάνω, στο μυαλό μου είναι να σταματήσω σε ένα καλό επίπεδο με την ομάδα να είναι όσο καλύτερα μπορεί και πετυχημένη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr