Παρτιζάν: Με πέντε απουσίες στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Παρτιζάν θα κατέβει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχοντας αρκετές απουσίες παικτών της.

Βόμβες Ομπράντοβιτς: «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα ας φύγω»

Η Παρτιζάν είναι μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει αρκετές απουσίες ενόψει του μεγάλου αυτού event.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αλέκσα Ντιμιτρίεβιτς, Μίταρ Μποσνιάκοβιτς, Αϊζέια Μάικ, Άριεν Λάκιτς και Βάνια Μαρίνκοβιτς δεν ταξίδεψαν για την Αθήνα και έμειναν στο Βελιγράδι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο (21/9) στις 19:00 η Αναντολού Εφές θα αναμετρηθεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις 22:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρωί στις 09:45 η αποστολή της Παρτιζάν αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Παύλος Γιανακόπουλος».

Την Παρασκευή 20/09, οι «Ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Εφές στις 14:00, σε έναν αγώνα κλειστό για το κοινό.

Μια μέρα αργότερα, η Παρτιζάν παίζει στο αρχαίο Καλλιμάρμαρο στις 22:00 με τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό.

Στο Βελιγράδι παρέμειναν οι Αλέκσα Ντιμιτρίεβιτς, Μίταρ Μποσνιάκοβιτς, Αϊζέια Μάικ, Άριεν Λάκιτς και Βάνια Μαρίνκοβιτς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr