Euroleague για Παναθηναϊκό: «Οι πρωταθλητές δείχνουν σκληροί»

Η Euroleague σχολίασε με τον πιο θετικό τρόπο την ομαδική φωτογράφιση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Παναθηναϊκός: Έδωσε το πρώτο φιλικό το τμήμα βόλεϊ ανδρών

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι κατάφερε να κατακτήσει την Euroleague σε μια μαγική χρονιά για τους πράσινους και φέτος κατεβαίνει στη διοργάνωση με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να κάνει το back to back.

Μάλιστα οι παίκτες του «Επτάστερου» φωτογραφήθηκαν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με την Euroleague να σχολιάζει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση με πολύ θετικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα η Euroleague ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την ομαδική φωτογράφιση του Παναθηναϊκού: «Οι υπερασπιστές του τίτλου δείχνουν σκληροί».

Δείτε τη φωτογραφία:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr