Σλούκας: «Στενάχωρο που δεν ήμουν στο αντίο του Πρίντεζη – Έδειξα τα αστέρια στο ΣΕΦ» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη στη Media Day για την περσινή χρονιά, τη φετινή ομάδα, το νέο ΟΑΚΑ και το αντίο του Πρίντεζη.

Σλούκας: «Στενάχωρο που δεν ήμουν στο αντίο του Πρίντεζη - Έδειξα τα αστέρια στο ΣΕΦ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Eurohoops:

«Έχω ρίξει κλεφτές ματιές στο γήπεδο. Από πέρσι υπήρχε ένα όραμα που μου είχαν πει οι διοικούντες. Υλοποιείται πολύ άμεσα.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την χρονιά που έκανε πέρσι ο Παναθηναϊκός. Το πιο σημαντικό είναι το παρόν. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Η ομάδα μας είναι καλύτερη από πέρσι.

Φέτος νιώθω πιο οικεία, πιο άνετα. Άλλαξε προπονητικά, παρκέ, σπίτι, συμπαίκτες. Φέτος νιώθω ακόμα πιο σίγουρος για την ομάδα και τον εαυτό μου. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι ότι βρίσκω κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό οδηγεί και την ομάδα, τουλάχιστον την περσινή χρονιά.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σχετικά με τους Αγγελόπουλους. Γνωρίζουν τι έχουν συμβεί. Εγώ οφείλω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και να παίρνω τα αποτελέσματα.

Να δείξω τα αστέρια ήταν μια απόφαση της στιγμής. Έδειξα το ευρωπαϊκό, ότι ήμασταν εκεί ως Πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουν ρόλο τα κοινωνικά δίκτυα, επηρεάζουν κόσμο αρνητικά και λανθασμένα.

Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Άλλος κόσμος έρχεται να βρίσει, να εκτονωθεί, δεν μπορούμε να κάνουμε ντιλ για αυτό. Δεν με επηρεάζουν οι αρνητικές επευφημίες. Δεν διαβάζω τι γράφουν για μένα. Και να πέσει στα χέρια μου κάτι, δεν επηρεάζομαι. Γνωρίζω πού βαδίζω. Ακούω την άποψη των κοντινών μου φίλων. 

Σίγουρα ήταν κάτι πολύ στενάχωρο για τον Πρίντεζη. Θα ήθελα να ήμουν εκεί στην τελευταία του στιγμή. Του έστειλα μήνυμα, είναι φίλος. Αλλά έτσι είναι η ζωή και οι καταστάσεις. Τα είδα από την τηλεόραση.

Η αλήθεια είναι ότι έχω κίνητρο, θέλω κι άλλες διακρίσεις. Δεν έχουν σκεφτεί κάτι για απόσυρση φανέλας ή το legacy. Νιώθω δικαιωμένος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τον απλό κόσμο πίσω από τις κάμερες.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version