Ομπράντοβιτς: «Περηφάνια που θα παίξουμε στο Καλλιμάρμαρο-Δεν χρειάζεται να πω καν γιατί μου αρέσει να έρχομαι»

Η Παρτιζάν θα είναι μία από τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλάει για το συγκεκριμένο event.

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια Πρωταθλητής Ευρώπης»

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει μια σπουδαία πρωτοβουλία όσον αφορά το φετινό «Παύλος Γιαννακόπουλος», καθώς αναμένεται να διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο και να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Από εκεί και πέρα μια από τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά θα είναι και η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την τρομερή πρωτοβουλία της πράσινης ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το Καλλιμάρμαρο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε το «παρών» σε αυτό το ιστορικό στάδιο. Μάλιστα θα είναι και κατάμεστο οπότε θα είναι υπέροχο για όλους όσους έρθουν και παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το event. Για εμάς, την Παρτίζαν πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή κατάσταση.

«Πρόκειται για το Στάδιο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οπότε εκ των πραγμάτων έχει τη δική του ιστορία. Είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι που θα πάρουμε μέρος σε αυτό το γεγονός και θα αποτελέσουμε κομμάτι του event. Όπως είπα και πριν θα είναι γεμάτο το Καλλιμάρμαρο οπότε αυτό θα μας κάνει να νιώσουμε ακόμα πιο περήφανοι που θα βρισκόμαστε εκεί.

Σχεδόν κάθε χρόνο βρισκόμαστε στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος. Μας αρέσει πολύ να ερχόμαστε στην Αθήνα. Εντάξει για εμένα προσωπικά δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω το γιατί μου αρέσει να έρχομαι» είπε ο Σέρβος τεχνικός θέλοντας να δείξει το πόσο πολύ δεμένος είναι με την Αθήνα και κατέληξε:

«Η Αθήνα είναι η δεύτερη πόλη μου όπου έρχομαι και βλέπω τους παλιούς μου φίλους από τον Παναθηναϊκό. Θα επαναλάβω ότι νιώθουμε μεγάλη χαρά που θα δώσουμε το «παρών» σε αυτό το μεγάλο τουρνουά».

Οι 10.000 οπαδοί της Παρτίζαν είχαν δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα, με τον ίδιο να γνωρίζει πολύ καλά το πόσο θερμοί είναι και οι φίλοι του Παναθηναϊκού«Ναι πρόκειται για μια παρόμοια εμπειρία με αυτήν που ζήσαμε πριν από έναν χρόνο, όταν και αντιμετωπίσαμε τη Φουενλαμπράδα στο Tašmajdan. Ήταν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα και σίγουρα ήταν στραμμένα βλέμματα απ’ όλον τον κόσμο σε αυτό το φιλικό. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό. Και θεωρώ ότι αυτό που επιχειρήσαμε εμείς πέρυσι ενέπνευσε και άλλες ομάδες να προχωρήσουν σε κάτι ανάλογο. Και νιώθουμε περήφανοι. Γιατί κάναμε το πρώτο βήμα ώστε να διεξαχθεί ένα ματς σε ανοικτό γήπεδο».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τα όσα προσπάθησε να συνοψίσει σε μερικές λέξεις; «Τι ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος για εμένα; Τα πάντα! Πατέρας, καλός φίλος. Ποτέ δεν ήταν για εμένα απλά και μόνο ένας πρόεδρος ομάδας. Ήμασταν πολύ κοντά. Πάντα προσπαθούσε να με βοηθήσει στα πάντα. Όπως βοηθούσε και όλους μας τα 13 χρόνα που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα. Και πάντα θα θυμάται όλα όσα προσπαθούσε να κάνει για τους πάντες».

Exit mobile version