Παναθηναϊκός: «Ζήλια» για τον Αταμάν που ζει ανεπανάληπτες στιγμές!

Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό αυτές τις ώρες είναι το ότι σφυρηλατεί χαρακτήρα στους νέους του παίκτες και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες ριζώματος στο ΟΑΚΑ σε προπονητή ο οποίος μπορεί να οδηγήσει το σύνολο αυτό τα επόμενα χρόνια.

Απίστευτη κίνηση από Αταμάν: Έκτακτο κάλεσμα για φωτογραφίες και αυτόγραφα!

Πολλοί θα σκότωναν για να είναι στη θέση του Αταμάν ο οποίος πέρσι φάνηκε αυθάδης όταν δήλωνε ότι έρχεται στην Αθήνα για να ξορκίσει το φάντασμα του μέγα Ομπράντοβιτς.

Σήμερα δείχνει…προφήτης. Υπάρχει κανείς συνάδελφός του στην ήπειρο που να μην ζηλεύει την πληθώρα σταρ που κοουτσάρει; Βέβαια το να βρεις παχύ πορτοφόλι και να αγοράσεις μεγάλους παίκτες είναι σχετικά εύκολο.

Το δύσκολο είναι να τους πείσεις να θέσουν το εγώ κάτω από το εμείς, να τους έχεις όλους ευχαριστημένους στα αποδυτήρια, να αποδίδει η ομάδα όμορφο μπάσκετ, να παίρνει τίτλους και να μεγαλώνει τον θρύλο της.

Σε όλα αυτά ο Αταμάν είναι δοκιμασμένος κι επιτυχημένος. Σε αντίθεση με άλλους που φέτος προικίστηκαν με μεγάλες προσωπικότητες στα αποδυτήριά τους και καλούνται μέσα σε εβδομάδες να απαρνηθούν την φιλοσοφία του “my way” που τους χαρακτήριζε για χρόνια ολόκληρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr