Παναθηναϊκός: Θυμίζει... Διαμαντίδη - Σάρας η κατάσταση!

Αυτοκρατορικό το στυλ που παίζει ο Λορένζο Μπράουν. Ο τρόπος που περπατά στον αέρα, που ντριμπλάρει σταυρωτά, που αφήνει την μπάλα στον συμπαίκτη, που εκτελεί, είναι για να πληρώνεις εισιτήριο να παρακολουθείς μόνο αυτόν να δίνει άλλη διάσταση στο ρόλο του νο1 γκαρντ.

Παναθηναϊκός: Να ο παίκτης που θα κλέψει την παράσταση στον Επτάστερο!

Δεν έχει το μέγεθος και το κορμί του Διαμαντίδη και του Καλάθη. Δεν είναι flashy, ούτε έχει ελατήρια στα πόδια όπως ο Μάικ Τζέιμς.

Όμως φέρνει στο τραπέζι ένα πακέτο δεξιοτήτων ιδιαίτερα ελκυστικό για τα ζητούμενα των πρωταθλητών που μπορούν να αναβαθμίσουν συνολικά το παιχνίδι τους.

Ο βετεράνος πόιντ γκαρντ διαθέτει pure playmaking skills και μπορεί άμεσα να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο επιδραστικούς PnR-PGs στην πράσινη ιστορία.

Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τι θα κάνει ο τύπος με το που φορμαριστεί και…συνδεθεί με τον Κώστα Σλούκα, ίσως να αναβιώσουν εποχές Διαμαντίδη-Γιασικεβίτσιους! Η ικανότητα του Αμερικανού να τρέξει καταστάσεις επίθεσης (PnR) είναι σπουδαία.

Μεγάλο του όπλο το εξαιρετικό ballhandling, η άριστη επαφή που έχει με τη μπάλα τον βοηθά να σκανάρει τις εκάστοτε προοπτικές που του δίνει η συμπεριφορά της άμυνας, τσεκάροντας θέσεις όσο ντριμπλάρει, περνώντας πιο… βαθιά τη μπάλα.

Playmaker που μπορεί να είναι αποτελεσματικός τόσο στο μισό, όσο και στο ανοιχτό γήπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr