Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με την ετοιμότητα των Ναν, Λεσόρ και Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στα φιλικά στην Κύπρο με τον Εργκίν Αταμάν να συνεχίζει να βλέπει δείγματα από την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρο μήνυμα Γιαννακόπουλου για Αταμάν (pic)

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να συνεχίσει την προετοιμασία του και τα φιλικά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αρχής γενομένης από την Κύπρο και τα παιχνίδι με Μπάγερν και Μακάμπι.

Ο Εργκίν Αταμάν δεδομένα θα δει ορισμένα πράγματα απ’ αυτά τα ματς και παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία και σε ορισμένους παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής έως τώρα λόγω διάφορων συνθηκών να αγωνιστούν και να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό.

Αρχικά ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς, καθώς έχει κάνει τις απαραίτητες προπονήσεις, όπως αναμένεται να αγωνιστεί και ο Κέντρικ Ναν που έχει επιστρέψει από τις διακοπές του και έχει ενσωματωθεί πλήρως.

Από εκεί και πέρα για τον Ματίας Λεσόρ υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πόσο θα παίξει, καθώς δεδομένα θα πάρει χρόνο, αλλά ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει χαλαρά, προκειμένου να βάλει περισσότερο στο κλίμα τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr