Παναθηναϊκός: Τα συνδυάζει εις... διπλούν ο θρυλικός Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί εκφραστής μιας ιστορικής συνέχειας δεκαετιών. Αυτής που θέλει τον Παναθηναϊκό να καθοδηγείται από τους καλύτερους μέσα στο παρκέ.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια 90-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μόνο οι απαντήσεις που έπαιρναν πέρσι οι ξένοι στην ερώτηση «ποιος είναι αυτός», έφταναν για να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια είναι η αποστολή τους.

Ο μεγαλομέτοχος δεν χρύσωσε τυχαία τον Μακεδόνα άσο, ήθελε πάση θυσία στα αποδυτήρια την τεχνογνωσία του για το πως επιτυγχάνονται μεγάλοι στόχοι.

Ο Σλούκας όσο περνούσαν οι μήνες κι ένιωθε βολικότερα στο ΟΑΚΑ, ευχάριστα από τον τρόπο που τον αγκάλιασαν οι οπαδοί, ο οργανισμός γενικότερα, άφηνε την ποιότητά του να απλωθεί στην ατμόσφαιρα.

Ο τύπος δεν ήταν για το τριφύλλι ένα απλό σύμβολο πάθους, αλλά κοινωνός αυτού. Ένας στρατηγός που ποτέ δεν αποστρατεύτηκε κι ας άκουσε διάφορα από κάποιους βλάκες που εσκεμμένα προσπάθησαν να τον λοιδορήσουν και τον Ιούνη κρύβονταν.

Ένας σταρ που συγχρόνως ήταν εμψυχωτής, παρηγορητής, ψυχολόγος, μαχητής, παίκτης πάντα στην καρδιά και παράγοντας στο μυαλό.

Νικητής στη ζωή την ίδια: σε όλα τα ντέρμπι χωρίς αύριο που έδωσε έμεινε αήττητος. Θρυλικός απλά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr