«Άδειασμα» Κυβέρνησης σε... Λιόλιο ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ

Τα επικοινωνιακά τρικ της διοίκησης του Βαγγέλη Λιόλιου έπεσαν στο κενό με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη να βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν την Κυβέρνηση «γέρνει» προς κάποιον υποψήφιο για να αναλάβει τα ηνία της ΕΟΚ.

«Άδειασμα» Κυβέρνησης σε... Λιόλιο ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ

Η μεγάλη μέρα για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ πλησιάζει καθώς την Κυριακή (15/9) θα γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ.

Όπως διαβάσατε, ο Παναγιώτης Φασούλας κερδίζει… πόντους στην τελική ευθεία για την κάλπη έναντι του Βαγγέλη Λιόλιου.

Με δήλωσή του στο SDNA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κάνει ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εμπλέκεται στην εκλογική διαδικασία της ΕΟΚ όπως διαρρέεται εντέχνως, αλλά παίρνει και αποστάσεις από όσους τη φέρνουν στο πλευρό κάποιας παράταξης.

Η δήλωση αδειάζει ουσιαστικά τη διοίκηση Λιόλιου που διατυμπανίζει μιλώντας στα σωματεία ότι η παράταξη του έχει τη στήριξη του Μαξίμου:

«Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να πάρει θέση στις εκλογές της ΕΟΚ» σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Είναι απόφαση όσων ψηφίζουν, των σωματείων δηλαδή. Αυτοί που ψηφίζουν παίρνουν τις αποφάσεις».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr