Σουλιάουσκας: «Πολύ δύσκολο να γίνει το repeat στην κατάκτηση της EuroLeague»

Ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας στο «Urbonus podcast» τοποθετήθηκε για τον βαθμό δυσκολίας της κατάστασης back to back στην Euroleague.

Σουλιάουσκας: «Πολύ δύσκολο να γίνει το repeat στην κατάκτηση της EuroLeague»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει τη φετινή σεζόν στην Euroleague σαν πρωταθλητής Ευρώπης κι έχοντας ως στόχο να κάνει το back to back και να φτάσει συνολικά στον 8ο τίτλο του.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με τον Αουγκούστας Σουλιάουσκας, μίλησε στο «Urbonus podcast», κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το να κερδίσεις τον τίτλο είναι δύσκολο, αλλά το να κάνεις το repeat είναι ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να κάνεις upgrade. Αν προσπαθείς να κερδίσεις τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το ίδιο ρόστερ, είναι πολύ πολύ δύσκολο.

Η EuroLeague στην κορυφή θα είναι πραγματικά ανταγωνιστική. Κάποιοι έλεγαν ότι η μεταγραφή του Οσμάν δεν χρειαζόταν, ότι η κίνηση έγινε γιατί ο Ολυμπιακός πήρε τον Φουρνιέ κλπ., αλλά νομίζω ότι χρειάζονταν έναν παίκτη σαν αυτόν, παρότι μου αρέσει πολύ ο Γκριγκόνις και όσα προσφέρει στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr