«Ο Λεσόρ στον Παναθηναϊκό τερμάτισε τα πάντα»

Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς μίλησε για τον Ματίας Λεσόρ και την τρομερή εξέλιξη που εκείνος έχει τα τελευταία χρόνια.

Παναθηναϊκός: Το «5αρι» που θα κάνει θραύση δίπλα στον Λεσόρ!

Ο Ματίας Λεσόρ είναι, ίσως, ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης και πέρυσι κατάφερε να πραγματοποιήσει μια σπουδαία χρονιά κατακτώντας την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό αλλά και το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής του στον Ερυθρό Αστέρα, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς με αφορμή την τρομερή του εξέλιξη αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Mozzart Sport» στον Γάλλο αστέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήρθε σε εμάς ως rookie. Ήταν δύσκολα στην αρχή, όμως σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι ήταν κακός παίκτης ή κακό παιδί. Πάντα έπαιζε με τρομερή ενέργεια και έδινε ό,τι μπορούσε. Ξαναλέω πως σε εμάς είχε έρθει ως rookie, δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι είναι κακός παίκτης, διότι ξέραμε πως κάτι κρυβόταν μέσα του.

Ξεκίνησε να δείχνει τις ικανότητες του στη Μονακό, όταν κέρδισε το EuroCup. Στο peak του βρέθηκε στην Παρτιζάν και ολοκλήρωσε τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βλέπω αυτό το αγόρι να βρίσκει τον δρόμο του, ακόμη και αν ο Ερυθρός Αστέρας είχε την μικρότερη επιρροή στην πορεία του. Η Μονακό, η Παρτιζάν και ο Παναθηναϊκός έπαιξαν το μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξή του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr