Παναθηναϊκός: Οι πρώτες «πράσινες ιστορίες» από το Costa Navarino (vid)
Η ομάδα του Παναθηναϊκού χαλαρώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) στο Costa Navarino πλάι στη θάλασσα.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα μεγάλο «δώρο» σε παίκτες-σταφ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague και του Πρωταθλήματος.
Το τριήμερο στο Costa Navarino θα μείνει αξέχαστο στους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Κάθε άνθρωπος της ομάδας έχει το… σπίτι του και την πισίνα του. Οι παίκτες έχουν σκορπιστεί σε διάφορα μέρη του υπερπολυτελές συγκροτήματος και άπαντες περνούν ξέγνοιαστα με τις συντρόφους τους.
Ο Τζέριαν Γκραντ και η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν ανέβασαν τις πρώτες αναρτήσεις από το Navarino. Η τελευταία, ανέβασε, μάλιστα, και κάποια «επτάστερα» εδέσματα που τα ετοίμασε το προσωπικό του ξενοδοχείου.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Βλαχοδήμoς από τη Σεβίλλη, πόσα ζητά η Νιουκάστλ
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξέλιξης με Πάλμερ-Μπράουν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Λαφόν για παραμονή και ο όρος που βάζει
- Αθηναϊκός κατά Παναθηναϊκού: «Να λύσει εσωτερικά τα προβλήματά του - Για οπαδικά συμφέροντα πρόδωσαν τις αθλήτριές τους»
- Παναθηναϊκός: Ο Τζούριτσιτς και οι επιλογές για το καλοκαίρι