Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ξεκίνησε το τριήμερο δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προορισμό το Costa Navarino, όπου θα κάτσουν τρεις μέρες συνολικά και θα απολαύσουν όλες τις ανέσεις.

Live Streaming: Η φιέστα για το «Ευρωπαϊκό» στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι έκανε μια μαγική χρονιά κατακτώντας την Euroleague εμφατικά και το πρωτάθλημα Ελλάδος γυρνώντας τη σειρά από 0-2 σε 3-2.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα των πανηγυρισμών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί ένα μεγάλο δώρο στους παίκτες, όμως η ίδεα με το γιοτ δεν υλοποιήθηκε ποτέ λόγω διάφορων συνθηκών που είχαν να κάνουν με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών λόγω εθνικών ομάδων.

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ κράτησε το λόγο του και πλέον οι αθλητές του Τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ορισμένες ημέρες σχετικής χαλάρωσης στο Costa Navarin oτελικά, μαζί με τις οικογένειές τους.

Τέλος, ο καθένας έχει ξεκινήσει μόνος του και μέσα στις επόμενες ώρες όλοι θα βρίσκονται στην Πύλο της Μεσσηνίας, όπου θα πραγματοποιήσουν παράλληλα ορισμένες προπονήσεις. Εκεί αναμένεται να καθίσουν μέχρι και την Παρασκευή (13/9) ενώ το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κύπρο με σκοπό να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr