Πήρε θέση για τον Παναθηναϊκό ο Νίκολα Μίροτιτς!

Ο παίκτης του κάποτε είχε απασχολήσει τον Επτάστερο, πήρε θέση για τον Πρωταθλητή Ευρώπης εκφράζοντας ανοιχτά το θαυμασμό του στο «πράσινο» project.

Συμφωνία με Μπαρτσελόνα, μένει ελεύθερος ο Μίροτιτς!

Ο Νίκολα Μίροτιτς, σε συνέντευξή τύπου με την Ολίμπια Μιλάνο, μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας του στη φετινή EuroLeague.

Τόνισε την ανάγκη επένδυσης από τους συλλόγους, δίνοντας ως παράδειγμα τον Παναθηναϊκό που, μετά από μια νικηφόρα πορεία, δεν ενίσχυσε απλά το ρόστερ του, αλλά υπέγραψε σούπερ σταρ με στόχο νέες επιτυχίες.

Ο 33χρονος αναφέρθηκε επίσης σε παραδοσιακά ισχυρές ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε, που επιδιώκουν την πρόκριση στο Final Four.

Σχετικά με την Ιταλική ομάδα, εξέφρασε τη λύπη του για τον αποκλεισμό από τα περσινά πλέι-οφ, επισημαίνοντας ότι η φετινή ομάδα πρέπει να στοχεύει στην είσοδο σε αυτά και όχι απλά στο play-in.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr