Παναθηναϊκός: «Η δεύτερη πεντάδα του Επτάστερου είναι ομάδα πλέι-οφ Euroleague»

Δύο από τους πιο γνωστούς podcasters του διαδικτύου, όσον αφορά σε θέματα Euroleague, πήραν θέση για την αρμάδα που δημιούργησε ο Εργκίν Αταμάν.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για διπλή ανανέωση στο ρόστερ!

Οι Ντονάτας Ουρμπόνας και Αουγκούστας Σουλιάουσκας σχολίασαν το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, τονίζοντας την ποιότητα και το βάθος της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Σουλιάουσκας, οι παίκτες της δεύτερης πεντάδας του Παναθηναϊκού θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε πολλές άλλες ομάδες της EuroLeague.

Μέσω του podcast «Urbonus», ανέφερε ότι το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό. Ο Ουρμπόνας υποστήριξε πως η δεύτερη πεντάδα του Παναθηναϊκού, με παίκτες όπως ο Λορέντζο Μπράουν, ο Κώστας Σλούκας, ο Γκριγκόνις ή ο Παπαπέτρου, ο Χουάντσο και ο Γιουρτσεβέν, έχει το δυναμικό να αποτελέσει μια πεντάδα ομάδας που μπαίνει στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Αυτές οι δηλώσεις αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα του ρόστερ και τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν για την πορεία του Παναθηναϊκού στη φετινή διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr