Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το νέο... «κόλπο» στον Επτάστερο!

Για την μεταγραφή Οσμάν δεν έχουμε γράψει πολλά γιατί δεν έχουμε γνώμη: δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης, δεν παρακολουθούμε ΝΒΑ, αφού τον δούμε να αγωνίζεται στην Ελλάδα θα καταθέσουμε τις πρώτες παρατηρήσεις.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πιο... εξωφρενικό πρωτάθλημα στην ιστορία!

Παίρνουμε όμως την ευκαιρία για να πούμε κάτι για τα μεταγραφικά: φανερά έχει γίνει μια καλή δουλειά από τη διοίκηση.

Ο κόουτς Αταμάν έχει στα χέρια του πολλούς παίκτες, έχουν προστεθεί κάποιοι ποιοτικοί κι επιπλέον ο Τούρκος έχει αποδείξει πως αξιοποιεί ό,τι έχει στα χέρια του και πως μπορεί φτιάξει μια ομάδα χωρίς δογματισμούς και κολλήματα – μια ομάδα που θα έχει πάντα ηγέτες, αλλά όχι βασικούς κι αμετακίνητους από την πεντάδα.

Λέγονται πολλά για τον Τούρκο αλλά λίγοι έχουν επισημάνει την μεγαλύτερη αρετή του: δηλαδή την ικανότητα του να παίρνει αρκετά από πολλούς – από όλους θα λέγαμε.

Όπως συχνά συμβαίνει αυτοί που κάνουν τη διαφορά τραβάνε τους προβολείς, ο Ναν, ο Σλούκας, ο Λεσόρ, αλλά δίπλα στον συγκεκριμένο προπονητή βρήκαν ευκαιρία να λάμψουν όλοι.

Ο Παπαπέτρου τον οποίο προ ετών οι περισσότεροι ειρωνεύονταν, ο Καλαϊτζάκης που μια σεζόν πριν χαρακτηριζόταν βαρίδι, ο Μήτογλου που ξανάνιωσε όντας τόσους μήνες εκτός δράσης, ο Γκριγκόνις τον οποίο ο Ράντονιτς είχε μετατρέψει σε…ποδηλάτη, ο Αντετοκούνμπο που έγινε νο2 στους ψηλούς εις βάρος του Ολεκ Μπαλτσερόφσκι που ήταν επιλογή του Τούρκου!

Όπως γράψαμε…αρκετά από πολλούς!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr