Παναθηναϊκός: «Αντιγράφει» ο Ολυμπιακός, διπλή η δικαίωση!

Το Final 4 στο Βερολίνο ήταν υπέροχο: ημιτελικοί και τελικός κρίθηκαν με μεγάλες διαφορές υπέρ του Παναθηναϊκού που παρουσίασε μια σειρά από μεγάλες προσωπικότητες.

Παναθηναϊκός: Τα δύο «μπαμ» πίσω από τις δηλώσεις Αταμάν!

Υπήρχε ένταση, θρίαμβος και τιμωρία της αλαζονείας της Ρεάλ που νόμιζε ότι το παιχνίδι τέλειωσε εκεί που προηγήθηκε με 14 πόντους διαφορά και στο τέλος είδε να σκοράρει μόλις 22 πόντους στο β΄ μέρος.

Είδαμε το μπάσκετ της… Εφές στη Γερμανία, δηλαδή εκείνο των πολλών επιθέσεων, των εκλεκτών σκόρερ, το μπάσκετ που αρέσει και κερδίζει.

Το μπάσκετ που για χρόνια οι ελληνικές ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν, ο Παναθηναϊκός γιατί είχε τα δικά του διοικητικά θέματα κι οι άλλοι επειδή επέμεναν στο γραφικό “my way”, με ρολίστες γύρω από ένα σκόρερ και τον σκακιστή νο1 (!) στον οργανισμό, εξέλιξη που μπορεί να τους πήγαινε στα φάιναλ φορ αλλά τους γυρνούσε στη βάση τους με άδεια χέρια.

Όταν κάτι δεν μπορείς να το κλέψεις, αντίγραψέ το, λέει η κοινή λογική. Αυτό έκανε το τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι, πήγε κι έφερε στο Μαρούσι τους καλύτερους, τους πλήρωσε υπεραξία (ειδικά Σλούκα/Αταμάν), ποντάροντας στην τεχνογνωσία τους στον θεσμό. Μόλις δέκα μήνες μετά οι οικονομικές θυσίες του ιδιοκτήτη δικαιώθηκαν.

Το καλύτερο είναι πως η όρεξη του τελευταίου άνοιξε για τα καλά επιθυμώντας όχι απλά να κερδίζει τρόπαια, αλλά να το κάνει με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη κάτι που δεν κατάφεραν ο πατέρας και ο θείος του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr