Παναθηναϊκός: Οι νέοι στόχοι του Κέντρικ Ναν - Δύο και... καλοί!

Ο Κέντρικ Ναν θέλει το 2ο σερί ευρωπαϊκό και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Final Four, Παναθηναϊκός-Ρεάλ: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι του τελικού

Φυσικά και δεν το δηλώνει αλλά παίκτες αξίας με μεγάλο εγωϊσμό δεν λένε ποτέ όχι στα προσωπικά επιτεύγματα, ο ανταγωνισμός είναι που τους τρέφει και τους γεμίζει κίνητρα.

Ο Αμερικανός μέσα στο παρκέ είναι ήρεμος, ίσως λιγότερο σκληρός, αλλά άμα πάρει μπάλα με θέα προς το καλάθι κάνεις την προσευχή σου.

Φρέσκος στην ήπειρό μας πέρσι είχε μια γρήγορη τακτική προσαρμογή στο ευρωπαϊκό τουρνουά που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Μέχρι πέρσι κέρδιζε κάνοντας το παιχνίδι του, δηλαδή μπαίνοντας σε μια διαδικασία απόλυτης αναμέτρησης με τον αντίπαλο που πολλές φορές δεν έβλεπε καν – φέτος θέλει απλά να ξεχνά ποιον έχει απέναντί του.

Θεωρητικά θα τον βοηθήσουν πολύ οι άλλοι κοντοί του Αταμάν. Ο Κέντρικ Ναν έχει το πάνω χέρι στο σκοράρισμα απ΄ όλους τους συμπαίκτες του κυρίως γιατί το αίμα του είναι κρύο, νιώθει όπου κι αν παίζει ότι βρίσκεται εντός έδρας και του μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση ότι στην Αθήνα αντιμετωπίζεται σαν βασιλιάς, ενώ στο ΝΒΑ ήταν ένας από τους πολλούς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr