Παναθηναϊκός: Στα γενέθλια της συντρόφου του Μωραΐτη ο Βιλντόζα και η Τάσιτς (vid)
Ο Λούκα Βιλντόζα και η Μιλίτσα Τάσιτς έδωσαν το παρόν στα γενέθλια της συντρόφου του Δημήτρη Μωραΐτη.
Δεν είναι μυστικό πως η Μιλίτσα Τάσιτς και η Σίλια Σαφαρίκα έγιναν κολλητές κατά την κοινή παρουσία του Βιλντόζα και του Μωραΐτη στον Παναθηναϊκό AKTOR.
Μαζί ταξίδεψαν, εξάλλου, στο Βερολίνο και πανηγύρισαν το έβδομο ευρωπαϊκό της ομάδας στην UBER Arena.
Το βράδυ της Κυριακής (8/9) η αγαπημένη σύντροφος του Έλληνα γκαρντ γιόρτασε τα γενέθλιά του. Ο παίκτης του Τριφυλλιού πρόλαβε στο… παρά πέντε να είναι συνεπής στο ραντεβού, αφού η ομάδα αντιμετώπισε αεροπορική… ταλαιπωρία λόγω κακοκαιρίας.
Τελικά η μίνι περιπέτεια είχε αίσιο τέλος από την Ιταλία και όλα κύλησαν ομαλά στο υπόλοιπο της νύχτας.
Στα γενέθλια της Σίλιας, λοιπόν, βρέθηκε και ο Λούκα Βιλντόζα με τη Μιλίτσα Τάσιτς με τη Σέρβα βολεϊμπολίστρια να ανεβάζει αρκετά στόρι στο Instagram.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»